Taxi Kids Timisoara

Taxi Kids Timisoara este un serviciu de transport specializat pentru copii.

Ne adresam tuturor parintilor din intreaga arie metropolitana a orasului Timisoara, precum si centrelor after-school si cluburilor sportive. Serviciul nostru este util  pentru toti cei care sunt in cautarea unui mijloc  sigur de transport pentru copiii/elevii lor.

Taxi Kids este cea potrivita alegere pentru transportul copiilor Dvs: de acasa la scoala/ sau la pre-school, de la scoala la after school sau din nou acasa, precum si pentru ai conduce la activitatile extrascolare: inot, gimnastica, tenis, dans, sah, karate, etc

Avantajele colaborarii cu noi:

 • Taxi kids este modalitatea optima de transport pentru copiii Dvs: un serviciu sigur, de incredere, la timp si profesionist
 • Va oferim un transport adaptat nevoilor unice ale fiecarui copil
 • Prestam serviciile de transport copii cu masini dotate si echipate corespunzator, ferindu-va astfel de teama de a va lasa copilul la varste mici singur in mijloacele de transport
 • Toate serviciile noastre sunt in baza unui contract de colaborare, Dvs veti avea posibilitatea sa cunoasteti soferul care va va conduce copilul/copiii si echipa Taxi Kids
 • Atat Dvs, cat si invatoarea/profesorul /antrenorul veti recunoaste soferul (soferii poarta in timpul serviciului elemente distinctive, o geaca inscriptionata Taxi Kids, usor de recunoscut si reperat)
 • Va oferim posibilitatea de a fi in permanenta in contact cu soferul si de a cunoaste status-ul transportului copilului Dvs.

Toti conducatorii auto sunt profesionisti si cu experienta in condus, ei insisi fiind parinti. Sunt persoane calificate, experimentate in a conduce prin Timisoara si imprejurimi. Toate masinile noastre au scaune/inaltatoare conform legislatiei in vigoare si toate usile au blocare de siguranta.

Va punem la dispozitie doua modalitati de colaborare:

 • Pe baza de  contract – curse regulate
 • Pe baza de comanda  – in baza unui contract cu rezervare cu  48 ore in avans pt ocazii special: Petrecere halloween, petreceri de Craciun/ petreceri zile de nastere/ Aniversari, etc.)

Serviciile Taxi Kids sunt prestate doar in baza unui contract.

Preturile sunt ~ 0.5 euro/km/copil

Pentru o oferta de pret adaptata nevoilor specifice ale fiecarui parinte/copil/traseu, va rugam sa ne contactati. Pretul este stabilit in functie de distanta, traseu, ora de trafic si numarul de copii preluati din acelasi areal.

Pentru estimarea pretului, va rugam sa ne transmiteti urmatoarele informatii:

 • Perioada de timp si frecventa transportului dorit (zilnic, de 1,2,3 ori pe saptamana, saptamanal, etc)
 • Specificati daca este: preluare de la,  dus/ intors de la, doar dus, doar intors, etc
 • Adresa exacta de preluare si de debarcare, eventual si alte elemente de reper
 • Orarul copilului/programul activitatilor

Plata serviciilor noastre este intotdeauna in avans.

Taxi Kids – destinat pentru copii!

Pentru ca fiecare copil este unic, asa este si grija noastra fata de copii!